Droom uitleg K

Droom uitleg K

Kat

Zie je een kat in je dromen dan ben je soms een beetje speels, je houd van aandacht en vraagt er ook om. Let een beetje op jezelf dat je niet te kattig wordt want een ander kan je zomaar een snauw geven of je krabben. Een kat staat ook voor creativiteit, je bezit de kracht om de dingen naar je hand te zetten. Je bent nogal wendbaar en springt makkelijk van het ene muurtje naar een ander obstakel om zo je doel te bereiken. Is de kat agressief in je droom dan is er iemand kattig naar jou toe. Als deze lief is en je bijvoorbeeld kopjes geeft dan geniet van de aandacht die je krijgt.

Kinderen

Heb je in je wakkere leven geen kinderen maar je ziet wel kinderen in je droom dan kan dit erop duiden dat je terug verlangt naar de fase dat jijzelf een kind was. Je innerlijke kind mag meer naar boven komen. Spelen de kinderen in je droom en hebben ze plezier, dan heb je in je wakkere leven behoefte aan meer vreugde en samen dingen ondernemen met familie/vrienden.

Zie je in je droom je eigen kinderen dan geeft dat de relatie weer die je ermee hebt in je wakkere leven. Het is een weerspiegeling, heb jij een goede band met je kinderen in je droom en maak je plezier dan zal dit ook zo zijn in je huidige leven. Of… je wenst zo vurig dat de band goed is dat je het daarom in je droom ziet.

Kooi

Dat je in een kooi zit in je dromen geeft aan dat jij jezelf in het wakkere leven als een gevangen voelt. Ga eens na op welk gebied dit is, neem het heft weer in eigen handen. Beperkt een relatie jou in je doen en laten? Of wellicht houd iemand je aan het lijntje met een zakelijke deal, dan zal je de knopen moeten doorhakken. Het is nu tijd dat jij mag leren grenzen te stellen en om voor jezelf te mogen opkomen.