Droom uitleg M

Droom uitleg M

Meubels

Ben je in je droom je meubels in huis aan het verplaatsen dan ben je toe aan een andere input in je leven. Het wordt nogal snel saai. Zijn je meubels mooi dan ben je zuinig op je omgeving. Zijn de meubels oud en kapot dan laat jij je relaties verwaarlozen.

Mobiele telefoon

Een mobiele telefoon zien in je droom heeft alles te maken met communicatie. Ben je aan het bellen in je droom en was het een leuk gesprek dan is de communicatie in orde. Raak je je telefoon kwijt dan is er een gebrek aan goede middelen om goede communicatie te waarborgen. Vindt je een telefoon in je dromen, dan symboliseert dit dat er een nieuwe verbinding tot stand komt. Ook kan dit ook betekenen dat het contact hersteld wordt met iemand uit je verleden.

Muur

Een muur in je droom zien geeft aan dat er een belemmering is in je wakkere leven. Deze muur belemmert je vooruitgang op je pad. Spring je in je droom over muren heen, dan geeft dat aan dat je makkelijk een obstakel in je wakkere leven kunt overwinnen. Breek je een muur af dan geeft dit aan dat je de obstakels doorbreekt en je barrières overwint.