Droom uitleg R

Droom uitleg R

Rennen

Ben je in je droom aan het wegrennen dan duid dit erop dat je een probleem hebt dat je achtervolgd of dat je wegloopt voor je problemen. Je neemt of accepteert geen verantwoordelijkheden voor je daden. Rent iemand naar je toe dan geeft dit weer dat jij een situatie met veel zelfvertrouwen tegenmoed ziet.

Rondrit

Droom je dat je een rondrit maakt door een land of streek dan vertegenwoordigd dit je levensreis en de beslissingen die je in je leven neemt. Verloopt de rit soepel dan verloopt je levensreis ook zonder al te grote problemen. Maak je tussenstops op je trip, dan zal je die in je wakkere leven ook gaan maken.

Rozen

Dromen je over rozen in je droom dan symboliseert dit de komst van vreugde op een bepaald gebied in je leven. Rozen zijn ook een symbool voor passie en liefde. Dit hoeft niet altijd een relatie te betekenen, het kan ook zijn dat je een nieuwe hobby gaat uitoefenen waar jij je passie in kwijt kunt. Kun je de heerlijke geur van de rozen ruiken in je droom dat duid dit op veel plezier en geluk.